May 2, 2017, 12:36 AM  

Момиче 

  Poetry » Other
657 3 2

Като ранено птиче си, момиче.
Отворена е в тебе рана.
Болката ти – мъчна язва,
те разяжда и поглъща цяла.

 

Искаш да летиш, момиче,
да докоснеш синевата.
Със едно крило, уви, се трудно крета,
неволя ти осакати душата.

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря Ви!
  • Хареса ми! Изчетох публикациите ти. Интересни мисли и разсъждения.
Random works
: ??:??