May 19, 2022, 1:33 PM  

Момиче 

  Poetry
484 0 0

Красива е като орхидея,

и има дълги кестеняви коси.

Ах, очите дълбоки океани,

но светещи, като звезди.

 

Тя е нежното ми кокиче,

моето мъжко момиче,

доказа ми, че може и без мен,

но казваше - "остани при мен".

 

И аз копнея тъй за нея,

отново да се видим у дома,

Мила моя, връщам се при теб.

и написал съм няколко слова.

 

С думи благи да те обсипя,

ще простиш ли, че бях далеч.

От днес красива моя,

всеки ден ще подаря на теб.

© Едмона Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??