Aug 29, 2015, 7:35 PM

Момичето с коси от пламъци 

  Poetry » Love
384 0 1

МОМИЧЕТО  С  КОСИ  ОТ  ПЛАМЪЦИ

 

Момичето с коси от пламъци,

по-прекрасни от сияещи слънца,

хвърляше парещи проблясъци

и ги впиваше в моята душа.

 

Ах, тез коси от пламъци,

тъй нежно ме зоват!

Ах, тез коси от пламъци,

тъй силно ме горят!

© Галифрей Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??