Jan 23, 2008, 4:41 PM

Момичето с тъжни очи 

  Poetry » Other
2643 0 6
Усмихват се устните весело,
в очите дъгата блести,
но гледат те тъй унесено,
сякаш, че нещо боли...
По миглите слънцето бяга,
но дъждът от очите вали...
Усмивката гърлото стяга -
ти плачеш, момиче,
нали?...
Какво ли в душата ти става,
какво ли така ти тежи?...
Защо тази усмивка остава,
щом като дъжд от очите вали?...


© Ваня Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??