Dec 16, 2011, 9:43 AM

Момичето с вълшебните очи 

  Poetry
430 0 2

 

Очаквах стар, добър приятел

в луксозен, хубав ресторант.

Известен и голям писател

и вече всепризнат талант!

 

Навън валеше като от фуния,

а той бе вече закъснял.

Започвах втората ракия.

“Великият” дори не бе звънял.

 

Тогава чашата ми “оживя”!?

Приплъзна се и с весел звън

се чукна в чашата с вода

като във някакъв вълшебен сън.

 

Огледах залата прикрито.

Видял ли беше друг това?

И сякаш от “светлинно сито”

във мен се впиха сетива.

 

Очите на едно момиче

влетяха в моята душа.

Вълшебно и прекрасно птиче

запя симфония на любовта.

 

Сладникава омайна тръпка

премина по изпънатите жили.

Ухаеше на млада пъпка,

а любовта отново ме ужили.

 

 

 

 

 

 

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти Ваня. Желая ти много, ама много щастие и най-вече късмет през Новата година!
  • Ех,любов!Поздрав за красивия и нежен стих!
Random works
: ??:??