Jul 20, 2006, 1:21 PM

Момичето в черно 

  Poetry
764 0 1
Искам в черно да бъда облечена,
черни да бъдат сълзите и
болка нека има в душата ми,
защото тази болка ще изчезне
щом сложа край и кажа сбогом.

Черна роклята ще бъде,
косите черни ще бъдат,
ръцете ми с кръв пропити от раните.

За последно ще бъда тук,
за последно ще ме боли и край ще сложа на всичко.

Във черно ще бъда облечена,
смърта ме зове...чака!
Иска душата ми чиста
изпълнена със болката и скръбта.

Болката ще бъде заличена
и последно сбогом изричам,
и краят си ще приведствам с усмивка.

Нека черни да бъдат розите
сълзите черни в очите да бъдат
и ,който иска за мен да заплаче със черни сълзи
 нека да дойде на гроба ми.

И черни и сиви да бъдат спомините за мен
заличени дори,може би бегли дори...
непознати и нека никой не се сети за мен,
защото аз реших да сложа край
и да приведствам с усмивка свойта другарка смърта.

© Кристина Кумбилиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тъжно е...Недей да чакаш смъртта, тя ще дойде независимо дали искаш или не! Тя не ти е другарка. Приятелите ти са тук, на земята.
Random works
: ??:??