Не хвърляй към моногамен поглед.
Ще е изстрел с рикошет.
Луд, зациклил в спомен.
Заплюй го или отдай чест.
А иначе ако ти заговори,
ще запърхаш със крилца.
Сега не питай, ще ти отговори
с две думи- Семейство и Деца.
© Станислав Русев All rights reserved.