Притегли ме, море, в твойте обятия,
загърни ме за поздрав като морска звезда,
остави ме да вдъхна твойте дихания
сред кипежа възторжен на всяка вълна
и ще сбъдна аз трепетно свойте мечтания,
да се гмурна безвестна сред твоя кипеж,
да се слея със твойто морско ухание,
да съм малка частица в безкрая отвред.
И във бриза понесъл морската пяна,
ще пригласям на чайките с нежен сонет
и дори да не мога при теб да остана,
в малка мида ще скътам обич за теб.
© Сеси All rights reserved.
побрал всичката обич и копнеж по морето..
много ми харесва, най-сърдечно..