Jul 29, 2022, 9:25 AM

Море 

  Poetry » Love
353 0 0

Ти силно и необятно море ,

изпълнено във всяка своя капка

с хорски съдби и мечти !

Здравей море!

Ето ме пак при теб ,

но без сълзи в очите !

Толкова си спокойно ,

може би усещащ моят

вътрешен мир !

Ти бе до мен ,

когато бях сам ,

до мен си и сега ,

когато най – щастливия

човек съм аз ,

със прекрасната съпруга до мен !

Не съм те забравил море ,

моите стъпки ще ги виждаш винаги ,

докато пътя ми продължава

по този свят ,

и любовта на вълните ти

ме вика !

Автор : Б.Димитров

Дата : 28/7/2022г

© Бойко Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??