Jul 31, 2013, 9:15 PM

Море и бряг 

  Poetry » Love
576 0 8

Аз съм бряг за безумните твои вълни,
ден и нощ със прибоя ме търсиш,
а скалите са моите мъжки вини –
в тях душата ти времето стърже.

Векове те очаквам и съм жив затова,
че желания в мене разбиваш.
И със бриза изпиваш до солено гнева -
раковинена орис изливаш...

Шепна ти, че съм луд аз по тебе, море,
и все чакам прегръдката твоя...
Не си тръгвай, обичай ме ти, векове...
Разруши ме в стихията своя...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??