May 25, 2007, 7:53 AM

Море от любов 

  Poetry
636 0 2
Море от любов е живота с теб.
Низ от превратности,обич и грях.
Но не се ли чувстваш по-пълноценен
или с мен е истински Ад?
В море от любов ме правиш щастлива,
потапяш ме в безкрайна красота.
Всеки ден се чувствам все по-жива.
С всеки изминал ден съм все по-жена!
Зная,че и с мен не е лесно,
понякога съм чудовище-жена.
Но ти ме обичай и ми кажи честно:
бил ли си някога нещастен така?
В море от любов аз искам да плувам.
Дръж се за мен и вплети огнена ръка.
Аз зная всичко колко малко ще струва.
Ако любовта напусне нашата душа.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря!Дано пророчеството ти се сбъдне
  • Нека,нека бъде"Море от любов е живота с теб"
    пожелавам ти го от все сърце!
    Това е истиска любов,
    опсана в стиха ти-с толкова копнеж и зов!!!
    Поздравлкения!
Random works
: ??:??