Каня те в студиото
на Море от ракия.
Целта на предаването
е да пия, да пия.
Садя си доматки,
садя си капия,
правя разсадки,
за да пия, да пия.
Посадих и маруля -
ти върви, откъсни я,
три яйца ще забуля,
за да пия, да пия.
От сливи, от грозде,
от презряла кайсия,
от окрадено лозе...
... ех, Ракия, Ракия.
© Госпожа Стихийно Бедствие All rights reserved.