May 13, 2017, 10:47 AM

Море в града 

  Poetry » Love
258 0 0

В моя град
няма море.
Нито вълни,
няма и бряг.
А сякаш по пясъка топъл
тичам, щом ме обичаш ти.

 

И когато те усещам, че си до мен,
светът се превръща в красив плаж.
Топло е, сякаш сме в открито море,
в кораб двамата сме с теб екипаж.

 

И понякога може да има бури
и да не виждаме дълго брега.
За любовта трябва да сме щури,
щастлив съм, че си до мен сега.

 

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??