Jun 21, 2015, 9:23 PM

Морето има много брегове 

  Poetry » Phylosophy
703 0 15

Морето има много брегове,
вълни на времената ги отмиват.
Животът има своето небе,
където и съдбите ни се сливат.

 

Денят умира с грохот на вълна,
когато тъмнината го прегръща,
а утрото с букет от светлина,
дарява ни началото на същност.

 

Така животът в своите вълни,
понякога на дъното ни връща,
но истинският бисер там блести,
и пясъкът над себе си поглъща.

 

© Елена Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??