21.06.2015 г., 21:23 ч.

Морето има много брегове 

  Поезия » Философска
702 0 15

Морето има много брегове,
вълни на времената ги отмиват.
Животът има своето небе,
където и съдбите ни се сливат.

 

Денят умира с грохот на вълна,
когато тъмнината го прегръща,
а утрото с букет от светлина,
дарява ни началото на същност.

 

Така животът в своите вълни,
понякога на дъното ни връща,
но истинският бисер там блести,
и пясъкът над себе си поглъща.

 

© Елена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??