Sep 5, 2015, 5:45 PM  

Морска мечта 

  Poetry » Other
330 0 6

На морето топло, с бриза,

залива и фара стар,

и с вълните, дето близват

слънчевия ми загар,

 

щом ми станеше горещо –

да греба на гръб и брус,

и, на пясъка да срещна,

мокър – дамата със вкус

 

легнала – една русалка

на хавлиено парче –

да започна с нея свалка,

времето да изтече.

 

А до залеза оранжев,

да си тръгнем от брега

двамата – към тиха Странджа –

и в любов да се врека.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??