Nov 25, 2014, 4:53 PM

Морска тишина 

  Poetry
385 0 6



Сиви облаци притискат морето,
разпилени коси във водата топят.
Снаги боязливо повдигат вълните
и над було от пяна свеждат чела.
Няма ги чайките, няма го слънцето.
Вятърът в раковина се скрил.
Само скалата слуша унесена
меланхоличната морска тишина.

   

   


 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??