Jan 2, 2024, 9:09 AM  

Откровение на Денков за полуШенген 

  Poetry » Humour
362 0 1

Моряци, стюардеси, вие се веселете,

без проблем ще видите широкия свят!
Българи, пак вие ще го отнесете,

ще влязат араби, афганци за цвят!

Ще вървим по този светъл друм,
евроатлантизмът нас ще ни грее!
Много слава на академичния сапун,
що в сърцата ни вечно ще живее!

Хайде сега, братя лапачи на торти,
развейте вие байраци европейски!
Народът пак ще го бавят за паспорти,
но нищо, не ни гонете вдън гори тилилейски!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ами какви байраци да развеят, бе Георги, знамето на оня малоумник от Москва, дето засипа баш на Нова година Украйна с ракети и дронове!!??
Random works
: ??:??