Aug 21, 2009, 12:50 AM

Морско 

  Poetry » Other
525 0 1

Като че ли от тука съм минавал,
като   че   ли     отдавна    е било
когато     тука    съм     заставал,
вперил  надалеч  око
.


Като че ли тогава съм  те виждал,
като   че   ли   обичал    съм   дори,
но  “толкоз, толкоз бе отдавна…” -
нашепват морските   вълни.


Като че ли по пясъка вървял съм
… и   не   един –  със тебе двама,
но   следите  днес са  избледнели,
окъпани     във       морска     пяна.

А  всичко тъй  отдавна е било
и  всичко  днес  е толкова далече,
а  аз  –  удавник  на   брега  -
не  влизам  във  морето   вече. 

  


© Константин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Може да е било във някой друг живот. И може пак да се случи. Хубаво е!
Random works
: ??:??