Събуждам се - пред мен си ти!
Оглеждам се - пред мен си ти!
Очи потривам - пак пред мен си ти!
Дори сега и да те няма - аз зная пак със мен ще си!
Прекрасна си - това си ти!
Божествена? - малко е за теб дори!
Изчакай ме, аз идвам твой да бъда пак сега,
но те питам пак така - моя ли си ти, моя ли си ти?!
© Славейко Славейков All rights reserved.