Feb 14, 2009, 11:25 AM

Моя лудетино... 

  Poetry » Phylosophy
1087 0 11


Моя лудетино!
Младост не отминала!
Има те палава нежност!        
Има те в картините,
има те в стиховете,
има те във вените
на деца ми,
и в мечтите на любимия
... те има!
Ще те има вечно!
Енергията,
която носиш в себе си,
ще остане,
за да стопява болката
и усмихва душите.
Духът ти...
кой би ти отнел?
Но от това,
светът не става по-светъл.                                      
Добронамереността ти
е насочващ лъч,
но към мерзавеца
си ръбест камък.
Такъв никъде не пасва.
Ако сме повече
... не пасващите
ще е добра основа
за...
едно ново начало!
Напук на тъгата
и на озъбения насреща ни свят,
усмихни се любов
и се гмурни отново
в калния кръговрат!
Когато обществото
ти налага термини,
задължително се противопостави.
Така нареченият
земен край...
е само начало,
моя палавнице,
но докато хладната ръка
на онази,
дългокоса красавица
в черна одежда,
не вледени сърцата ни,
те винаги трябва
да са в тръпката,
на поредна, изпепеляваща любов.


http://www.youtube.com/watch?v=x0dMBqtGtOU&NR=1   И МОЯ ПОЗДРАВ ЗА ВАС!

© Татяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??