Mar 21, 2018, 11:02 PM

Моя любов 

  Poetry » Love
598 2 3

Tи си различна от другите,
моя красива любов.

 

Имаш сърце на бунтовник
и носиш съкровище в себе си.

 

Знам, ще те удрят без милост
и ще бъдеш предавана,

 

ще бъдеш дълго сама в този свят
и сълзите ти няма никой да види.

 

По пътека трънлива ще минеш
и ще заплачеш, унизена и хулена.

 

Но знай, някъде там ще те чакам,
някъде там ще избърша сълзите ти.

 

Толкова много сме лъгани,
моя красива любов.

 

Ти си много различна от другите,
имаш сърце на бунтовник.

© Ник All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??