Jun 19, 2011, 10:43 PM

Моя съдба 

  Poetry » Love
991 0 17

Ще накича косите си

с хиляди цветни лалета,

по птиците обич ще пратя

до твоята стара тъга.

С мисъл ще мина океани,

реки и морета,

за да стигна до теб -

теменужено нежна роса.

 

Ще погаля клепачите,

очите ти от взор уморени,

ще попия тъгата

и всяка потекла сълза,

мое тихо пристанище,

мое спасение,

стигнах до теб -

усмихни се, моя съдба!



© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??