Jul 17, 2007, 11:14 PM

Моят акростих 2  

  Poetry
745 0 4
Моят акростих 2

Във морето бистро погледни,
Ласката ми усети,
А сега се обърни
Да усетиш устните ми!
Искам с теб да съм до край!
Моята любов за теб да бъде рай!
И като птици с разперени крила
Радост да поднесеме на света!
Слънцето те гали с нежните лъчи!
Искам да докосна и твоите коси!
Магията за нас да е съдба!
Един със друг във вечността!
Огъня във нас не ще се потуши!
Никой и нищо не ще ни раздели!
Обичам те и вечно ще се вричам
Във вярност и пак ще се заричам!

© Маги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??