Боли ме...
но ти го знаеш най-добре.
Спаси ме...
изтръгни небиещото ми сърце.
Поне сега след толкова стадание,
подай ми ръка,
отнеси моето последно дихание.
Вземи болката, превърни
омразата ми в любов.
Прости на враговете ми,
защото аз не бях готов.
Нека всички забравят
за онова нещастно момче.
Къде си, Ангел,
защо те няма в посивялото небе...
© Стеси All rights reserved.