Oct 4, 2009, 3:39 PM

Моят ден 

  Poetry
703 0 7

Изнизват се годините лъчисти,
за миг не спират своя ход,
 редят се - кехлибарени мъниста
от броеницата живот.

Тъй бързо и задъхано минават,
във грижи, радост и мечти,
но хубавите спомени остават
да озаряват моите очи.

И на приятелите казвам аз " Наздраве "
и черпя всички от сърце,
пийнете глътка и за мое здраве,
че днес е моят ден рожден.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??