May 11, 2007, 11:03 AM

Моят Свят 

  Poetry
665 0 9


Моят Свят


Моят Свят не е Този,
на Борците за Правда,
дето с чужди залози
си лежат и се радват.


Нито Оня, на нови
Блюдолизци, напети,
що плетат си гърнето.
Други - духат тапети.


Моят Свят е различен.
В него няма Омраза.
Да си сноб, безразличен,
тук е съща проказа...


Моят свят не е личен.
Не за себе си тичам.
В него всички в омая,
се прегръщат(!)...мечтая...


В Моя Свят аз не срещам
ни лъжи, ни Предател,
но Сърцето горещо
е единствен издател


на Закони и Право.
На Морал и Утеха.
Трябва само - направо -
да си кажеш: Къде съм!?!


Моят Свят е тъй малък -
двама, трима и...толкоз!
Някои рими и... камък.
Много Обич и Болка...
      ***
Моят Свят е Прекрасен,
но е само във мен.
Да го диря?!? Съгласен!!!
До последния Ден!


25 май 2001
        

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??