Jan 10, 2021, 8:56 PM

Моята, а твоята България 

  Poetry
633 0 0

Разговор с брат ми – живее в Холандия

за България

коя е нашата, коя е вашата

общ разговор – така въобще

Разбираме – друга е нашата, непозната и няма я в пресата

на изкуствата и философията

на диалога, проникновеността

Такава беше моята – ми казва

На мутрите, на чалгата не я познавам - за нея само чувам и съм чел

© Зоя Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??