Jul 24, 2014, 11:01 PM

Моята черна дупка 

  Poetry » Love
372 0 0

Не питай, не пресмятай, не се колебай,
ако за миг си се замислил,
след като веднъж си ме видял,
ако си се зачудил дали ме искаш,

 

тогава ти не си за мен
и няма нужда да оставаш.
Онзи принц злочест, за мен роден,
на секундата решава,

 

че аз съм онази черна дупка,
в която слънцето му ще изчезне,
но той в мен ще скочи, без да търси пролуки
и ще се влюби в всички мои бездни.

 

Ако не можеш да решиш,
дори за ден при мен не спирай,
Аз искам от липса за мен да ти крещи
и въздух само в погледа ми да намираш.

 

Аз няма да бъда фея с невинни очи,
няма да бъда изящна и бяла.
Но ако си моето изгубено „ти“,
ще направя дори нощта засияла.

 

 

24.07.2014г.
гр.Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??