Моята есен не е като тази,
рисувана дълго от слепи творци.
И не е красива, а тъжна и лази
И моли за прошка, вие, скърби...
Моята есен прилича на буря,
завихря ме точно преди да заспя,
оставя ме тихо, през глава ме завива
и събирам от части това, онова...
Моята есен не е като тази,
която споделяше някога ти...
Тя не говори, не пари, не мрази,
но днес ме стопява от болка, уви...
16.11.2015 г.
Вдъхновено от Sam Smith - Writing's On The Wal
© Десислава Танева All rights reserved.