Dec 5, 2009, 9:13 AM

Моята гора 

  Poetry
558 0 7

Какво от туй, че на черешов цвят
ухаят твойте устни ароматни.
Признавам, тез ухания приятни
невинно могат да те подлудят.

Какво от туй, че цялата гора
събрала се е в твоите очи,
след дъжд, поела слънчеви лъчи,
приканваща в обятия нощта.

Какво от туй, че твоите ръце
неволно на лиани ми приличат,
които да обгръщат тъй обичат,
без да те питат искаш или не...

Какво от туй... Ала признавам,
жадувам силно тихата гора,
лианите, обвиващи с тъга,
пред мириса черешов се поддавам.

Аз искам още да я покоря
и тайно посещавам я, прости...
"Какво от туй" не казвай само ти.
С "Какво от туй" аз себе си щадя...

© Стефка Крушарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??