Nov 21, 2009, 12:13 AM

Моята истина 

  Poetry » Other
596 0 10

Заби се в  плътта ми,  
разголи сърцето ми,  
роди ме от нищото,  
направи ме уязвима,  
взе ми разсъдъка,  
удари плесница  
на сегашния ми живот,  
предложи ми авантюра,  
упои ме със загадки,  
прониза ме с безумие,  
превзе ме с времето…  
Този път  не успях.  
Не се спасих... но заживях.  
     

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??