Apr 14, 2023, 4:52 PM

Моята любов 

  Poetry
209 1 0


Моята любов е тайна вечна,
Тя с мен е – отпреди смъртта…
Моята любов е скрита нежност…
За двама обич – отделена от вина!

Моята любов! е ясно слънце!
В простора литнала сълза…
Моята любов! е топла есен!
Несвършващ ручей над пръстта…

Моята любов – е моят пристан,
и аз съм неин – и дори…
Когато пея – тя ме сплита,
Когато свиря – тя кънти!
 

© Аспарух Любенов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??