Feb 7, 2009, 7:53 AM

Моята малка тайна (Нейният голям урок) 

  Poetry
752 0 2

Във мене тя открива дявола.

И крайната ми същност и харесва.

Дори и да ме мрази, че съм те живяла,

тя ме и обича безрезервно.

Защото и се иска да е като мене срещу теб

и да може мъничко поне да наранява.

Харесва и това, че моето сърце не е от лед,

а просто, че съвсем го няма.

Във мислите си тихо ми завижда,

и в погледа ми търси мойта тайна.

Сънува всяка вечер, че е истинска

и зла, и горда, и порочно няма.

В мечтите си е двойника ми лош,

чертае схеми да ме разгадае.

И със желание си ме припомня всяка нощ,

готова е на риска да ме опознае...

А ти... ти не бъди така обезпокоен.

Малката си тайна няма да разкрия.

Че козът вече е в нейните ръце,

ще разбере, когато си отидеш!

© ТтТтТтТтТ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??