Aug 10, 2008, 10:53 AM

Моята самота 

  Poetry » Phylosophy
811 0 19

 

Моята самота

 

 

Моето енергийно владение.

Пие от мощния пулс на Вселената.

Със собствен ритъм,

с блудкав вкус от приличия,

все ме учи да питам...

(уж мене си, но различната...)

Разплита кълбата от мисли,

а ме оплита в съмнения...

Бездомна я оставям да скита

и се отдавам на вдъхновения...

 

 

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??