Sep 26, 2008, 10:47 AM

Моята свобода 

  Poetry » Other
705 1 3
Утрото настъпи, слънцето е в моя прозорец,
то ме гали нежно!
Усмихвам се щастлива от това,
че чувствам нещо тайнствено, като съня!

Поглеждам навън,красиво е!
Дишам свободно, щастлива съм!
Не зная какво е това,
но в душата ми струи чудна музика!

И пак мечтая за нови неща,
пак за миг ми поникват крила!
Не виждам, не чувам, аз съм далеч от света,
от омразата хорска и от тяхната суета!!!

© Руми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??