Aug 11, 2019, 7:46 AM

Мракът светлина буди 

  Poetry » Love
436 0 0

Да се смеем под стон небесен,
ярко като светло утро да блестим,
да тръпнем в мрака на вечерта,
да дочакаме нашата падаща звезда.

Тъй вярно звездички да броим
от погледа ни уловим, но видях
една звезда, падна като мъгла,
предизвика катастрофа в любовта.

Яворов твоят поглед не ще опише,
тъй както на Лора сладкодумно пише,
не ще обеснявам аз - ти знаеш как
губя редове от този пуст, лъчезарен мрак.

© Т. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??