Feb 21, 2009, 12:42 PM

Мразя себе си 

  Poetry » Love
941 0 1

Мразя себе си,
че те обичах!
Мразя себе си,
че ти повярвах!
Презирам се,
за мойта вярност.
Презирам се,
за грешните ни нощи.
От теб се отвращавам,
от мисълта да бъда пак с теб!
По скоро бих умряла,
отколкото да бъда пак с теб!
Смразява ме всеки спомен!
Смразява ме миналото ни с теб!
Ненавиждам своето тяло,
че само за тебе е копняло!
Питая злоба голяма,
а раната не зараства!
Питая злоба голяма,
тя отвътре ме изяжда!
От себе си гнуся се,
че всичко ти отдадох.

Мразя себе си...
а толкоз много те обичах...

                                                      На С.С.

© Кристина Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Чудно ми е, ако го мразеше, дали щеше да се обичаш.

    "Питая злоба голяма," - това е много яка фраза.
Random works
: ??:??