Dec 12, 2006, 12:35 AM

Мразя те 

  Poetry
684 0 3
Мразя те,
защото те видях.
Мразя те,
защото те целунах,
Мразя те,
защото ми го каза.
Мразя те,
защото ме обичаш.
Мразя те,
и дните прекарани с теб.
Мразя те
и усмивката, очите, косата ти.
Мразя те
и моля те спри.
Мразя те,
моля върни се.
Мразя те,
защото си ти.
Мразя те,
защото избяга.
Мразя те,
но не теб мила моя.
Мразя
душата ми прокълната.
Мразиш ме,
моля прости ми!

© Здравко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??