Мразя те!
Мразя твоето ледено сърце!
Мразя теб и твоите красиви очи.
Мразя всичко в теб и тази усмивка дори!
Мразя те!
Мразя те, защото те обичам!
Мразя те, ала знай, че омразата и любовта са съперници и рано или късно, все една от тях ще победи!
© ДиДиТо All rights reserved.