Apr 25, 2010, 7:50 PM

Мразя те (нова версия) 

  Poetry » Other
745 0 1

Малкото, което ми остави;

малкото, което имах.

Ти наистина забрави

как истински те обичах.

Можеше да си тръгнеш

като всички останали,

но предпочете да ме прегърнеш

заради чувствата забравени.

Как ми се иска всичко това

да е просто поредната ти лъжа.

Не бих могла все така

да вярвам сляпо в омразата.

Очите ти - зловещи,

мислите - невъобразими,

устните - така горещи,

думите непоклатими.

Пр.: Мразя те!

Обърни се назад -

не пристъпвай!

Ти си вече непознат -

не се връщай!

В сърцето ми

има само омраза -

приеми тези думи,

които ме смазват.

© Амелия Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ха, това "Пр."- Припев ли трябва да значи? За песен ли го гласиш това недомислие? Отказвам се да чета по- старите неща в сайта, разочарована съм днес тотално!
Random works
: ??:??