Oct 23, 2006, 11:08 AM

МузиЧки 

  Poetry
478 0 4
МузиЧки

Нямам...
а така неистово ми
трябва...
биография
със бурно
минало...
и с препоръки

Нямам
и пак с какво ли...
се захванах
усещам...
слънцето
изстинало...
а то пак с недомлъвки

и насила...
...нямам... се опитва
да облее
със лъчи
уморените
очи и...
изпръхнали клепачи

Няма е...
някъде подкопана
проплаква
душата амфора
китара ритъм
едно сираче...
ще опитам да поскитам.....
21.10.2006г.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??