Jun 23, 2018, 1:01 AM

Музика 

  Poetry » Phylosophy
1167 0 1

1.От вълната на звука се ражда,
навсякъде в природата играе,
всеки с нея танцува,
на тоновете й безкрайно се любува,
и в сърцата спокойствие насажда.

 

2.Нейните слуги са инструменти,
отговорни за тоновете много,
сами трудно ще й служат,
ала заедно са с нас могъщи,
сила имат чак да просълзяват.

 

3.Тактовете са дето ще ни движат,
тялото по тях играе,

хората по тях се вият,
магията не могат им злите сили скрият,
кога щастието си хората изливат.

 

4.Минута всяка чувствата предава,
както щастие ил наслада,
така ни тъгата се разбира,
музиката това е,
нашата горска самодива,
дето всичко от душата ни попива.

 

5.Сетне се отпуска веч душата,
излели сме всичко що е вътре,
чувства се чрез музиката чистотата,
стъпката нова правим,
в на живота танца,
подаваме ръката.
 

© Георги Сираков All rights reserved.

Магията на изкуството. 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??