Aug 8, 2014, 8:53 PM

Музика си 

  Poetry » Love
501 2 4

По петолиние в  душата ми вървиш...

Прекрасна музика си, звън от нежност.

Един Шопен във мен ще подлудиш -

роял си със клавиши от копнежи.

 

Соната си за грях и романтичен мъж...

а тоновете ти са тъй вълшебни.

Ти слушай как в сърцето ми твориш

прелюдия  към цялата нетленност.

 

Под пръстите ми  се пробуждат звуците,

хармонията вае  хубостта ти...

с лиричното ноктюрно на капчуците

Вселена композирам във дъха ти...

 

 

 

 

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??