Mar 12, 2017, 9:17 AM

Музика в душата 

  Poetry » Love, Free verse
480 2 12

С летежа на времето летим и ние.

отгатваме желанията като в ребус.

Усещаме пулса не равноделен.

И всяка музика влиза в душата.

опознаваме се миг след миг.

Спираме в ъгъла на усмивката.

Нападали листа говорят за есен.

Ние гледаме в бъдещето на слънцето.

Градим мостове помежду си.

И всеки път е различно и хубаво.

Небето синьо скрива лъжите.

Но любовта открехва всичко красиво.

Мисълта за пейката щуро се мята.

А сърцата, врекли се в любов,

лудеят, премалели от радост.

Времето ни засипва със спомени –

шеметно красиви, и изригва вулкан

от топлина, музика и много надежди.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??