Sep 7, 2016, 4:41 PM

Мъчна раздяла 

  Poetry
1321 3 9

опадали есенни листа

в косата ми;

нежни ръце

и опит да ги отстраниш.

остави

да запазя нещо 

за себе си,

знаеш,

предпазни мерки...

студът ни зове.

 

лекият вятър

носи спомени

за отминалото лято

и още веднъж

ни припомня,

че сме обречени

до основи.

 

© Слънчоглед All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??