Jul 23, 2014, 10:02 PM

Мъжете 

  Poetry » Humour
545 0 0

       

 

Мъжът в къщи грубиян е,

все за нещо ще крещи.

Как е дотегнал нима не знае,

та поне да си мълчи.

 

Навън мъжете са вежливи,

колеги те са най добри.

Какво ли вкъщи правят,

знаят само техните жени.

 

Мъжете, те мъжете…

често свалят ни звезди.

Приятно е, дори да знаем,

че това са си лъжи.

 

Сега чатът е модерен,

пращат ти целувки и цветя.

С думи често те ласкаят,

нали си непознатата жена.

 

Мъжете, те са си мъже,

но без тях не може.

Така света е отредил

отгоре дядо Боже.

© Лилия Нейкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??