Мъжете сме първични същества,
достатъчна ни е добра жена,
кастронче с вкусничка храна
с необходимите ни вещества,
да ни завиват през нощта,
целувчица на сутринта,
компания за нашата хвалба,
или за мъжката ни веселба,
биричка във свежа механа,
кафенце двойно след това,
(или пък кисела чорба
за болките в пияната глава)
доза ударна от свобода,
да не ни тревожат мисълта,
да ни прощават и за глупостта,
и все такива простички неща...
Мъжете сме първични същества,
нуждаем се от топлина, храна,
Обичаща ни и... разбрала ни жена,
и още нещо - да е щедра със нас тя :0))
01.04.2023.
© Георги Каменов All rights reserved.