Feb 25, 2007, 4:41 PM

Мъжете знаят защо.. 

  Poetry
755 0 10

М ързелива светлинка в
Ъ гъла блещука
Ж елание за грях поражда
Е да, но ми е скука
Т ърпение не ми остана
Е стествено това е драма.

З апочвам разговор банален
Н арочно споря и го дразня
А той ме гледа и се чуди
Я зък за хвърления труд
Т ърпение и в него няма

З амлъква - пауза обявявам
А патията ме напуска
Щ астливо казвам: "Ще те схрускам!"
О бичам ли те?!!!! - С поглед ми отвръща,
и бирата на екс обръща

© Шопландия Софийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??