May 19, 2008, 11:16 AM

Мълчаливи думи 

  Poetry » Love
1804 1 49

 

 

Мълчаливи думи

 

 

 

Жестока съм

във свойта мълчаливост.

Прехапах си езика.

От инат.

Застрелях

тихата бъбривост.

Пулсират думите.

Във вените им -

хлад.

Престорих се на лоша.

Да е лесно.

Присвих очи.

Измислих си омраза.

Покълнах в устните ти.

Като песен.

Отроних се в ръцете -

черна казън.

Жестока съм

със свойто безразличие.

Презирай

немите ми думи.

Не ти отвърнах никога

с  Обичам те...

 

Любов без отговор

е болка и безумие.

 

 

23.04. 2008 г.

 

 

 

© Гергана Шутева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??